مقاله با عنوان تکنیک های تهیه و تولید کشت آگار در فرمت ورد در 14 صفحه و شامل مطالب زیر یم باشد: مقدمه به طور كلي منابع اصلي آلاينده محيط كشت عبارتند از طراحي و احداث آزمايشگاه استريل تجهيزات ذيل در هر آزمايشگاه ضروري است: آماده کردن محيط کشت آگار PDY (مخمر دكستروز سيبزميني) آگار MPG (مخلوط بذرـ پپتين ـ مالت) آگار MEA (آگار عصاره مالت) در تهيه محيط كشت، رعايت نكات زير ضروري است كشت هاگ گرفتن نقش هاگ .
اجناس فوق العاده آگار ,محيط ,تولید ,تهیه ,تکنیک منبع
درباره این سایت